Chauffeur uit Turnhout

Luchthavenvervoer

Airport taxis

Onze service gaat verder dan enkel vervoer. Uw chauffeur helpt u bij het in- en uitladen van uw bagage, brengt u naar de balie van de luchthaven en maakt u wegwijs in de vertrekhal. Bovendien reist u in stijl, want onze Mercedes-auto’s zijn volledig uitgerust voor een comfortabele en luxueuze rit naar de luchthaven:

  • Mercedes Viano
  • Mercedes Vito (8 personen)
  • Mercedes E-klasse

 

Deze veilige en betrouwbare wagens beschikken over voldoende ruimte voor koffers, rolstoelen en buggy’s. Iedereen kan mee en laadt zonder probleem zijn bagage in. U reist ook in alle privacy, want onze getinte ruiten bieden geen inkijk in de taxi. Handig als u discreet vervoerd wilt worden.

Onovertroffen service

Uw chauffeur helpt u bij het in- en uitladen van uw bagage, brengt u naar de balie van de luchthaven en maakt u wegwijs in de vertrekhal.

Voldoende bagageruimte

Deze veilige en betrouwbare wagens beschikken over voldoende ruimte voor koffers, rolstoelen en buggy's.

Binnen- & buitenland

Bovendien reist u in stijl, want onze auto's zijn volledig uitgerust voor een comfortabele en luxueuze rit naar de luchthaven.

Een taxi nodig naar de luchthaven ?

Reserveer uw taxi

Bent u geïnteresseerd in onze services in luchthavenvervoer in binnen- en buitenland? Meteen uw taxi luchtthavenvervoer in Limburg boeken? Neem dan gerust contact met ons op!

Comfortabele en luxueuze auto's

Onze moderne, volledig uitgeruste Mercedes wagens bieden u de hoogste mate van comfort.
U wordt vervoerd door een ervaren chauffeur die u met de glimlach op uw bestemming brengt. 

Mercedes Viano

Mercedes Vito
(8 personen)

Mercedes E-klasse

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.