Evenementen, meetings, feesten, uitstappen...

Visum / shuttleservice

Busvervoer tijdens uw uitstapjes

Flextax organiseert vervoer op maat voor evenementen, meetings, feesten en uitstappen. Talloze Kempense bedrijven en particulieren rekenen op ons voor stijlvol vervoer dat is aangepast aan hun noden. Onze vloot van hoogwaardige minibussen brengt u vlot, veilig en in alle comfort naar uw bestemming.

Onze opgeleide chauffeurs zorgen ervoor dat uw gasten op een aangename manier weer thuis geraken. Vermijd controles en dure boetes. Kies voor eventvervoer op maat, met Flextax.

We regelen voor u het papierwerk van uw visum. U moet geen vrije dag nemen om naar Brussel of een andere stad in binnen – of buitenland te rijden. Met de motor is voor ons geen stad te druk. We vinden steeds een plaatsje om te parkeren en verliezen geen uren in de files. Daarom kunnen we deze documenten bij u thuis ophalen en terug bij u thuis bezorgen aan een betaalbaar tarief.

Wenst u meer informatie neem dan gerust contact met ons op!

Evenementen

We organiseren vervoer op maat voor evenementen, meetings, feesten en uitstappen. Kies voor eventvervoer op maat, met Flextax.

Vloot minibussen

Onze vloot van hoogwaardige minibussen brengt u vlot, veilig en in alle comfort naar uw bestemming.

Vervoer op maat

Talloze Kempense bedrijven en particulieren rekenen op ons voor stijlvol vervoer dat is aangepast aan hun noden.

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.